Over ons

‘alle kinderen van Nijkerk een leuke vakantieweek vol met verschillende activiteiten aanbieden, voor een klein prijsje’

In de jaren 70 was er een groep actieve en creatieve mensen die een leuke, leerzame speelweek voor de kinderen in Nijkerk wilde organiseren. Dit werd de Stichting Vakantie Spektakel Nijkerk. Wat begon met stoepkrijten, speurtochten en rolschaatswedstrijden, is nu ontwikkeld in een hele week vol activiteiten voor kinderen van 4-14 jaar. Na 45 jaar is de doelstelling nog steeds hetzelfde, ‘alle kinderen van Nijkerk een leuke vakantieweek vol met verschillende activiteiten aanbieden, voor een klein prijsje’. Alle medewerkers van het Vakantiespektakel zijn vrijwilligers. Naast een deel subsidie van de gemeente Nijkerk, zijn we ook altijd druk bezig om ons budget uit te breiden, d.m.v. verhuur van materialen, schminken en collecte.

 

Werkgroep: Gele shirts

Een enthousiaste groep mensen die het hele jaar druk is met het organiseren van de week. Alle activiteiten worden bedacht en voorbereid.

Keuken: Groene shirts

De keukenploeg zorgt voor koffie en thee voor vrijwilligers en voor limonade voor de kinderen. Ook voor de werkgroep en sjouwploeg tussen de middag. Hier mogen alle vrijwilligers bij aanschuiven met hun eigen broodje.

Sjouwploeg: Blauwe shirts

Onze sterke mannen zorgen ervoor dat alle materialen op zijn plek komen te staan, halen alles uit onze schuur en bouwen bijvoorbeeld de survival.

SONY DSC

Schuurploeg;

Deze mannen werken het hele schooljaar door op maandag in de schuur en maken alle attributen die de werkgroepleden verzinnen en zorgen dat alle gereedschappen voor de kinderen veilig zijn.

 

Reacties gesloten