Welkom op onze site! Alles over het Vakantiespektakel kun je hier vinden.

Dit jaar staat het Vakantiespektakel volledig in het teken van ‘Als ik later groot ben….’

Het Vakantiespektakel Nijkerk organiseert al jaren een leuke week vol activiteiten voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Dit is altijd de laatste week van de basisschoolvakantie.

Alle kinderen uit Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken mogen hier aan meedoen. Onze tent staat op het evenemententerrein in Paasbos.

Op maandag, woensdag en vrijdag hebben we een speciale activiteit voor de allerkleinste (4-7 jaar).

Voor de groten (7-14 jaar) organiseren we een ochtend- en middagprogramma, op sommige dagen een avondprogramma, zelfs een slaapnacht!

Prijs per dag:

Kleuters 4-7 jaar: € 2,00 per dag – ook in voorverkoop

Groten 7-14 jaar: € 2,50 per dag – zonder voorverkoop

Bij deelname aan het spektakel graag eenmalig een deelnameformulier ingevuld inleveren. Om lange rijen bij de kassa te vermijden willen wij dan ook vragen of u dit deelnameformulier van te voren thuis in kunt vullen en mee kunt nemen.

Wil je helpen, graag! Zonder hulp van veel vrijwilligers, gaat het feest niet door!

Bekijk ons hier ook op facebook!

Reacties gesloten